2014. június 21., szombat

A Szent Korona Alkotmánya kimondja:


Tudsz jobbat?


Ma Magyarország, nem egy szabad, független ország. Ki van szolgáltatva az EU döntéshozóinak, a nemzetközi pénzügyi oligarchiák kényének, kedvének. Adóság csapdában, kamatrabszolgaságban sínylődünk, és terveik szerint fogunk is az idők végezetéig.

A Szent Korona Alkotmánya kimondja:
Magyarország örökké szabad. Magyarországon, magyar embereknek, magyar emberek által, magyar érdekeknek megfelelő törvények szülessenek.
Tudsz ennél jobbat?

Ma Magyarország földi javai, természeti kincsei, stratégiai üzletágai külföldi tulajdonban vannak.
A Szent Korona Alkotmánya kimondja:
Magyarország területén minden, ami a földön, az alatt és felett található a Szent Korona - soha el nem idegeníthető - tulajdonát képezi. A birtokos jogokat - ami ez esetben megegyezik a tulajdonjogokkal, a külföldi kézre való átjátszás kivételével - a Szent Korona Országának tagja gyakorolhatja. Amit eddig elvettek így, úgy, vagy amúgy, visszajár!
Tudsz ennél jobbat?

Ma Magyarországon annak van igaza, kiváltsága, helyzeti előnye, akinek hatalma, pénze van.
A Szent Korona Alkotmánya kimondja:
A kötelezettségek és jogok tekintetében a Szent Korona minden tagja egy és ugyanazon szabadságot élvez.
Tudsz ennél jobbat?

Ma Magyarországon - és persze a világon - a pénz hatalma alá rendelődik minden. Akár a természet kárára is. Korszakalkotó, természet és ember kímélő találmányok kerülnek íróasztalok fiókjaiba, vagy lehetetlenülnek el, ha a nemzetközi olaj, gyógyszer és politikai maffia érdekeibe ütközve.
A Szent Korona Alkotmánya kimondja:
Minden magyar érték - szellemi és anyagi -, a természet és a magyarság érdekeit kell, hogy szolgálja.
Tudsz ennél jobbat?

Ma Magyarországon demokrácia van, ami idegen érdekek által irányított, pártok által működtetett diktatúrát jelent. A "szabad" választások alkalmával, arra adhatjuk voksainkat, akiket a háttérhatalom e célra kijelöl, vagyis az "Ő" befolyása alatt áll. Bizonyíték erre az elmúlt húsz év során megtízszereződött államadósság, és a nyom nélkül elherdált állami vagyon. Felelős nincs. Az egymást váltó kormányok egymást mossák tisztára, néhány pojácán elverve tessék-lássék a port. Érdekeink érvényesítéséhez nincsenek megfelelő eszközök, nincs média tájékoztatás és persze akarat sem hozzá. Ha felemeled a hangod, te vagy az antiszemita, a rasszista, a fasiszta. Ha az utcán merészelsz tiltakozni, csőcselék és/vagy terrorista leszel.
A Szent Korona Alkotmánya kimondja:
Mindazok vezetőkkel szemben, akik visszaélnek a bizalommal, és megsértik a Szent Korona Alkotmányát, nem csakhogy joga, hanem kötelessége a Szent Korona tagjának ellentmondani, ellenállni. Ez az ellenállási jog. 1222-től az Aranybullában foglaltak szerint, ÖRÖKÉRVÉNYŰ jogunk! 
Tudsz ennél jobbat?

Ma Magyarországon a parlamenti demokratikusnak nevezett önkény játékszabályai szerint, az irányítás, végrehajtás és az ellenőrzés teljesen összemosódik. Minden a pártérdekek alá rendeződik, figyelmen kívül hagyva a Nemzet igazi érdekeit.
A Szent Korona Alkotmánya kimondja:
Az irányítás, a végrehajtás és az ellenőrzés háromlábú biztos talapzaton állva, elkülönülten, érdekösszefüggések nélkül, a vezetésben résztvevő személyek visszahívhatóságával valósuljon meg. 
Tudsz ennél jobbat?

Ma Magyarországon egy szűk politikai elit dönt a megtermelt többletjavak, adóbevételek ezermilliárdjainak elosztásáról.
A Szent Korona Alkotmánya kimondja:
Az adóforintok formájában kifejezhető bevétel a keletkezés helyszínén, vagyis a települések közösségei által kerüljenek felhasználásra. Abból részesüljön a központi irányítás. Ne fordítva, ahogy manapság. A helyi közösség jobban el tudja dönteni, hogy arra van-e szüksége, hogy meglegyen a téli tüzelő az iskolába, vagy esetleg gigantikus völgyhidakra, mezőn felépített alagutakra, vagy aranyárban épülő autópályára van-e szüksége a településnek. Tudsz ennél jobbat?

Ma Magyarországon hallottál már arról, hogy egy sztrájkoló közösség érdemben elért volna valamit? Nem? Hallottál már olyat, hogy a nép által kezdeményezett népszavazást kitűztek volna? Nem? Még akkor sem, amikor 600 ezer aláírás gyűlt e célból össze? Hallottál már olyat, hogy bármilyen jogi lépés, ami a hatalom ellen irányult a felperes igazával zárult? Nem? Hogy lehet ez? Hát nem demokráciában élünk? De igen! Pontosan ott. A legaljasabb találmány a világon, mert elhiteti, hogy jogaid, lehetőségeid vannak. Azért arra gondosan ügyelnek, hogy megosszák a Nemzetet, mert az egyetlenegy ellenszere a diktatúrának az EGYSÉG! Az ellen nincs orvossága, csak az erőszak! Ez az eset viszont már máslapra tartozik.
Tudsz ennél jobbat?

Ha igen, akkor mondd, és tegyünk úgy! De tegyünk! A csodában reménykedés, a várakozás, a 2014-es választási eredményekben való bizakodás, ha mégsem akkor majd az azt négy év múlva követő választások fényes jövő képe, Nemzetünk halálát jelenti.

Tennünk, cselekednünk kell, hogy gyermekeinknek lehessen magyar múltja és jövője!

Orosházi Ferenc
a Zászlós

"Minden vagyonodat elvesztetted. A virágok is elvesztették színpompás ékszereiket, csak puszta gyökerük maradt meg a föld alatt. Azért ne hidd, hogy most már többé sohasem fognak virágozni."

(Wass Albert)


Keresd Istenünket!
Má-tün intelme: "Tartsatok össze, legyetek egymásért is, ne csak önmagatokért! (...) egység leendjen, mert minden széthúzás az én erőmet gyöngíti, aki oltalmazó Istenetek vagyok!" (Yot. 2. 149-150. o)

"Velünk van, ha hozzá szíttunk,
Értünk van, ha érte vagyunk,
erősít, ha összetartunk,
hozzánk szítt, ha nem húzunk szét.
Ereje erőnk, erőnk ereje.
Jóban támogat,
ellenségeink erejét rontja,
egyetlen igaz támaszunk.
Nagy Isten a MI ISTENÜNK,
MAGYAROK ISTENE!" (YOT.I. 105.o.)


"Ne járva közelítsd ISTENT, mert nem leled sehol. Nézöl jobbra, nézöl balra, előre, hátra, magad elé, magad mögé, alád, föléd. Nem leled, és azt mondod nincs is!

Nézz magadba, kövesd ŐT bensődben, kövesd érzelmeiddel, kövesd tekinteteddel, eszeddel.

Járd az UTAT saját belső végtelenségeid terein. Az ÚT végén megtalálod ŐT, s ha megtaláltad, te sem vagy többé, Ő sincs többé, mert elérvén, egy leendsz VELE."

YOTENGRIT

(Yotengrid II. ISZ-TIEN VILE GEN)

Má-tün-ről:
Nekünk Magyaroknak is van védelmező Istenünk!
A mondák szerint egy "Má" nevű nagy hős "vállalta" az "égi politikai szerepet" - már mint szellem - hogy magába koordinálja a belé vetett hit szellem-erejét. A mondabeli Má - ugyanaz a hős, mint Fehérlófia mesénk hőse - eredetileg totemállat-ős. A rábaközi hagyatékban Má az első emberek ikerfiainak egyike, egyúttal a magyar nép hős őse.
De hogy lesz a népcsoportokat egyesítő, nemzetet kovácsoló jelentős államférfiból és hadvezérből, történelmi személyiségből Őrszellem, népünk oltalmazója? Má-tün-nel mint történelmi személyiséggel, mint hős-őssel, mint legendák szereplőjével, és mint Nemzetünk Őrszellemével is érdemes megismerkednünk.
Nevében a mén(ló) név rejtőzik. Má alakjához egy történelmi hős alakja társult, nevezetesen Má-Tun keleti-hun király alakja (kínaiasabban Mao-Tun), aki Kr. e. 207-től 174-ig uralkodott és megalapozta az első Hun Birodalmat. Ő az "íjfeszítő népek" egyesítője, korában a Kínai Birodalom ellensége. Belső-Ázsia és Kelet-Európa térségének népvándorlás kori dinasztiái - az Árpád-ház is - szívesen vezették vissza családfáikat Má-Tun-ig, illetve az általa alapított Dul, vagy Dulo dinasztiáig.
Legendák, mondák fűződnek Má-tün nevéhez.
"MÁ-TÜN nagy hős volt, bátor, népéről gondolkodó és gondoskodó hős - lelkében ISTENSÉGE felé igyekvő és ISTENSÉGÉ-re lelő…. Zsarnokokat vetett le népe és nemzete nyakáról… Holta után - mely csatában érte - számot adott SZELLEME Önmagának és a szellemvilág nagyságai megmérték az Ő értékét. Megmérték, és magukhoz méltónak találták. MÁ-TÜN pedig a világ ügyeinek igazgatásából népeinek istápolását vállalá."(YOT. 2. 149.o.) Régi Táltosaink megidézték szellemét, segítségét, együttműködését, útmutatását kérve. Onnantól szövetség köttetett Má-tün Őrszellem és Népeink között.
Az embernek szüksége volt és van, kisebb nagyobb védő szellemekre, "istenek"-re, aszerint, annak megfelelően, hogy kisebb vagy nagyobb embercsoport érdekei koordinálódnak-e.
Az "istenteremtés" ős-uráli logikájának alapja a szellemkvantum elmélet, melynek értelmében az információt hordozó szellem-mennyiségek összeadhatók és gyarapíthatók, átadhatók és szétoszthatók.
A kollektív hit teremti meg az Őrszellemek-et, a "Kisisteneket", akik a beléjük vetett hit révén erősebbek vagy gyöngébbek. A rábaközi bácsák szerint a "Zsidók Istene" például azért hatalmas Őrszellem, mert nem csak saját népe imádja, hisz benne, hanem például keresztények is. Sok "régi isten" meg azért "szunnyad", mert feledésbe merült, senki sem táplálja, erősíti hitével.
A "Magyarok Istene" például annak a heterogén, nyelvileg, származásilag többrétű, több eredetű törzsszövetségnek az "istene", mely a magyar állami élet kezdetét jelentette. Ő a szövetségben résztvevők mind valahányának "szellem-részvényei" által "istenné" növelt Hős-Ős-Szellem.
Ha van közös "istenük", akkor egy szövetség vagy állam egyetlen népe sem idegen. Nem a származás számít, hanem a közös eszme, a közös célokért munkálkodás. Ez az ősi magyar logika tette lehetővé később is, - I. István Intelmei, majd a Szent Korona eszme vagy tan révén -, hogy a magyarság minden hazát kereső jövevényt magába integrált.
A "Magyarok Istené"-nek magja a "Világügyelő Férfi" ősi ugor istenalakja lehetett. Utóbbi a legfőbb Isten-pár gyereke volt, a Föld-re ügyelő "istenség".
"Minden ISTEN olyan erős, mint amennyire hisznek benne"! Ezért szólnak a legendák féltékeny, haragos istenekről. Ezért mondja például az Ószövetségben a zsidóknak az ő Istenük: "Ne legyenek énrajtam kívül isteneid!" Ezért ajánlotta a táltosoknak Má-tün: "Tik az által szítanátok hozzám, ha nem fogadnátok bé szívetekbe más Isteneket". Jól tesszük tehát, ha Magyarokként a Magyarok Istenéhez fohászkodunk. Ugyanakkor meghagyjuk a jogot és lehetőséget más népek számára, hogy ők az ő Isteneiket imádhassák. Meghagyjuk őket hitükben, de nem engedjük, hogy számunkra idegen hiteket, isteneket kényszerítsenek ránk. Ez azért is fontos, mert ha más népek isteneit kezdjük el sajátunkként tisztelni, akkor lelkileg az adott nép uralma alá kerülünk. A népük által nem hívott, feledésbe merült istenek pedig elgyengülnek, és ugyanúgy népük is.
Ezért gyűlünk egybe, megfogadva Má-tün intelmét: "Tartsatok össze, legyetek egymásért is, ne csak önmagatokért! (…) egység leendjen, mert minden széthúzás az én erőmet gyöngíti, aki oltalmazó Istenetek vagyok!" (Yot. 2. 149-150. o)

MAGYAROK ISTENE óvja nemzetünket!

Egy az Isten!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése