2014. június 6., péntek

FBI dokumentumok: Adolf Hitler túlélte a háborút?

FBI dokumentumok: Adolf Hitler túlélte a háborút?


Előrebocsátjuk, hogy átvett anyagról van szó és csak mint érdekességet közöljük:
A Führer nem lett öngyilkos Berlinben, hanem elmenekült, és vígan élt tovább? A kiszivárgott dokumentumok alapján nehéz lesz összeesküvés -elméletnek hívni az ilyen feltételezéseket, a jelek szerint ugyanis nem csak hogy igazak a híresztelések, hanem egyenesen az amerikai kormány is tudott arról, mi történt a birodalmi vezér és kancellár úrral.

A kanonizált történelmi nézetek szerint Adolf Hitler öngyilkos lett bunkerében 1945. április 30-án Berlinben, holttestét felgyújtották, majd azonosították, és már száguldottak is vele Moszkvába. A történet szerint mindez, az azonosítás és a holttest elszállítása a Katinyban is rossz hírnevet szerzett Vörös Hadsereg és a Szovjetunió nevéhez fűződik, amelyről, mint ismert azt állították évtizedekig, hogy nem ők, hanem a németek gyilkoltak meg több tízezer lengyel tisztet. Lehet, hogy Hitlerről sem igaz, amit tudunk?
Az FBI kiszivárgott dokumentumai szerint a bolsevizmus kérlelhetetlen ellenfele elmenekült a háború sújtotta Németországból, és idilli, békés életet élt az Andok csodálatos lábánál.
A hírszerzők tudták
A jelek szerint nem csupán a a birodalmi kancellár úr és Eva Braun öngyilkossága volt kamu, hanem egyenesen az amerikai hírszerzés vezetőjétől, személyesen Allan Dullestől, az Eisenhower-kormány külügyminiszterének, John Dullesnek a testvérétől kaptak segítséget.
Egy Los Angelesben keltezett jelentés szerint az amerikai hírszerzés pontosan tudta, hogy egy tengeralattjáró hajózott fel egészen az argentin partokig magasrangú német tisztekkel a fedélzetén. Ami még meglepőbb, az az, hogy az amerikaiak tudták, hogy a Führer él és virul az Andok lankáin.
Ki a titokzatos szivárogtató?
Az 1945 augusztusában a Los Angelesben keltezett jelentés szerint egy azonosítatlan informátor egyetértett azzal, hogy politikai menedékjogot kínáljanak fel információért cserébe. Amit elmondott az meglepő.
A hírforrás nem csak azt tudta, hogy Hitler és Eva Braun Argentínában van, hanem a között a négy megerősített ember között volt, akik találkoztak is a német tengeralattjárókkal. Két hajó kötött ki, a második fedélzetén volt a két említett személy.
Az argentin kormány nem csupán üdvözölte a Harmadik Birodalom korábbi vezetőjét, hanem segítette is őt az eltűnésben. A hírforrás ráadásul nem csupán megadta azon falvaknak a nevét, melyeken keresztülhaladt a korábbi vezető, hanem hiteles és pontos fizikai leírással is szolgált azon férfiről, aki visszaszolgáltatta elrabolt hazánk egy részét.
Bár a hírforrást sosem nevezték meg érthető okokból a hivatalos iratokban, kellő hitelességgel bírt a szövetségi ügynökök előtt ahhoz, hogy higgyenek neki.
Az FBI megpróbálta titkolni Hitler hollétét
A részletes fizikai leírások és útirányok ellenére sem tett semmit az FBI. Annak ellenére, hogy a bizonyítékok szerint az U-530 valóban megjelent az argentin partoknál, és több szemtanú is látott leszállni német tiszteket róla, ezek után senki sem nyomozott.
Más bizonyítékot is találtak
Az FBI szemtanúja mellett más bizonyíték is felmerült arra vonatkozóan, hogy sem Hitler, sem Eva Braun nem halt meg a berlini bunkerben.
1945-ben a haditengerészeti attasé arról informálta Washingtont, hogy igen nagy a valószínűsége annak, hogy Hitler és Eva Braun épp megérkeztek Argentínába. Ez épp egybeesett azzal az időponttal, amikor látták az U-530-at az argentin partoknál. Ekkor arról is cikkeztek a helyi lapok, hogy bajor stílusú kúriát építenek az Andokban.
Alejandro Bustillo építész is írt arról, hogy a Führer új otthonát tervezte és építette, amit korábbi gazdag német bevándorlók finanszíroztak.
Cáfolhatatlan bizonyíték arra, hogy a birodalmi kancellár megszökött
A legbiztosabb bizonyítékot azonban az oroszoknál találjuk. A hirtelen azonosított, majd a Szovjetunióba cipelt tetemet sohasem láthatta senki - egészen 2009-ig. Akkor egy connecticuti archeológus, Nicholas Bellatoni DNS mintát vehetett a koponyatöredékből. Az eredmény szerint azonban a minta nem csupán nem vágott egybe a többi, Hitlernek tulajdonított maradvánnyal, nem egyezett Eva Braun családi DNS-ével sem. De akkor mit őriztek a szovjetek?
Mind Eisenhower, mind Sztálin aggódott Hitler teljes eltűnése miatt. Előbbi a Csillagsáv nevű amerikai lapban 1945-ben fel is vetette, hogy valós a lehetőség, hogy a Harmadik Birodalom korábbi vezetője biztonságban és kényelemben él Argentínában.
Kommentár: nem állítjuk, hogy biztosan így volt, ahogy a fenti elmélet szól, pusztán érdekességként közöltük le, az FBI dokumentumainak hitelességét, a hírszerzés információit nem tudjuk ellenőrizni. Nem célunk, hogy "igazságot" tegyünk a kérdésben...
(forrás: Redflagnews nyomán Deres.TV)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése